Saturnus Nyelviskola Miskolc

Nyelvek

angol
német

Oktatott nyelvek

Amennyiben nyelvet szeretnél tanulni, az itt leírtak segítségedre lehetnek a választásnál, vagy megerősíthetik benned döntésed helyességét. Megtudhatod, hogy melyik nyelvet miért érdemes választani és hol hasznosíthatod.

Angol

A most felnövekvő generáció számára nem kétséges, hogy legalább két európai nyelvet kell beszélnie mire felnőtt korba lép, és az egyik biztosan az angol lesz. Sok olyan felnőtt van aki most dönt úgy, hogy ezt a nyelvet sajátítja el, hiszen a sikeres karrierhez elengedhetetlen.

Az angol nyelv tanulása az egyik legideálisabb választás mindenki számára, aki nyitni akar a világ felé. Az angol jelentőségét ma már nem szükséges hangsúlyozni.
A sikeres élet egyik kulcsa az angol nyelv megértése és használata, legyen szó üzleti életről, kereskedelemről vagy új kapcsolatok, barátságok kereséséről.

Internet, utazás, munkavállalás vagy éppen egy számítógépes játék menüje, és még sorolhatnánk, hogy a hétköznapi élet hány területén hasznosítható az angol. Bátran nevezhetjük a világ első számú nyelvének.

Német

Hazánk uniós csatlakozását követően még jobban felértékelődött a német nyelvtudás. Európában mintegy százmillió ember anyanyelve a német, és még ennél is magasabb azok száma, akik idegen nyelvként tanulják.

Európa vezető vállalatai németek: Allianz, Audi, BMW, Bosch, Herlitz, Mercedes-Benz, SAP, Siemens, melyek közül több megtalálható Magyarországon is. Sok német érdekeltségű kis- és középvállalkozás működik Európában, ezért a német nyelvtudás nagymértékben megkönnyíti a munkavállalást.

A továbbtanuláshoz szükséges pluszpontokhoz, vagy a diplomához nélkülözhetetlen nyelvvizsga megszerzéséhez az egyik legjobb választás ennek a nyelvnek az elsajátítása. A német nyelv ablak Európára.