Saturnus Nyelviskola Miskolc

ECL nyelvvizsga - Előkészítők

ECL nyelvvizsga előkészítők

A nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokon megismerheted az ECL nyelvvizsga feladatait formai, tartalmi és javítási szempontból.

Az írásbeli- és szóbeli mintafeladatok formai, tartalmi megismerése és gyakorlása, valamint a javítási szempontok megismerése segít abban, hogy a nyelvvizsgán a rendelkezésedre álló teljes időt a feladatok megoldására fordítsd, és a legjobb eredményt érd el.

Amennyiben kérdésed vagy problémád adódna a nyelvvizsgával kapcsolatban, első kézből kapsz megbízható válaszokat és információkat nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkon.

ECL nyelvvizsga előkészítő indulások

Az aktuális nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok indulásai mellett egyéni igényeknek megfelelően is indítunk tanfolyamokat. Azonos céllal és tudásszinttel rendelkező jelentkezők esetén azonnal, a meghirdetett időpontnál akár korábbi időpontban is felkészülhetsz a nyelvvizsgára.
Kérjük, add meg egyéni igényeidet.

klikkelj

Amennyiben szeretnél jelentkezni a feltüntetett előkészítők egyikére, klikkelj rá a nyelvre vagy az alatta található megnevezésre.

Előkészítő Indulás Óraszám Heti óraszám
Vizsgaidőpont
Képzési napok Kezdési időpont Díj Ft/fő
angol
B2 középfok
komplex

Nyári intenzív
2024.07.01 60 3x5 óra
2024.09.28
hétfő
szerda
csütörtök
délelőtt 75 000
angol
B2 középfok
komplex

Nyári intenzív
2024.08.05 60 3x5 óra
2024.09.28
hétfő
szerda
csütörtök
délelőtt 75 000

A feltüntetett díj 6-8 fős létszámú csoport esetén érvényes, ettől kisebb jelentkezői létszám esetén a tanfolyam díja változik. További információt a Tanfolyamdíjak oldalon találsz. A nyelvvizsga előkészítő tanfolyam díja nem tartalmazza a nyelvvizsga díját.

ECL nyelvvizsga előkészítő típusok

60 órás nyelvvizsga előkészítő
Komplex nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkat azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akiknek az írásbeli- és szóbeli nyelvvizsga feladatok megismerése és gyakorlása mellett szüksége van nyelvtani rendszerezésre és szókincsfejlesztésre.

30 órás nyelvvizsga előkészítő
Komplex nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkat azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik tudásuk alapján készen állnak a nyelvvizsga megszerzésére, de szeretnék megismerni és gyakorolni a nyelvvizsga feladatait.