Saturnus Nyelviskola Miskolc

Tesztek kitöltése

A tesztek kitöltése egyszerű. Válaszd ki a négy lehetőség közül a helyes megoldást, és kattints a mellette található körre.

Sok sikert!

Tesztek

Amennyiben már tanultál nyelveket, tesztünk segítségével díjmentesen felmérheted tudásszinted. A teszt elkezdése előtt két értékelés közül választhatsz:

Azonnali eredmény

Azonnal megkapod eredményed, megtudhatod, hány jó megoldásod van, mennyi időre volt szükséged és milyen szintű a tudásod. Az így kapott eredmény nem feltétlenül tükrözi a valós nyelvtudást, mert a teszt értékelése nem tud különbséget tenni a könnyebb és nehezebb feladatok között. A teszted nem érkezik be nyelviskolánkba.

Tanári kiértékelés

Nyelviskolánkba beérkező tesztedet nagy tapasztalattal rendelkező szaktanárunk javítja ki. A teszt tanári értékelése mellett tanácsot adunk, hogy eredményed alapján milyen szintről érdemes folytatnod a nyelvtanulást. Amennyiben nyelvvizsga megszerzése a célod, a teszt értékeléséből megtudhatod, hogy rendelkezel-e a szükséges nyelvtani ismeretekkel. Tanfolyamunkra történő jelentkezésed esetén a szóbeli készségedet nyelviskolánkban mérjük fel.


A teszt 50 kérdésből áll, a kérdéseket egyenként tesszük fel. Az idő mérése az ELKEZDEM gombra kattintással indul. A teszt pontról pontra nehezebb szintű feladatokat tartalmaz. Kérjük, ne tippelj a feladatok megoldása közben, mert a kiértékelés nem a valós tudásodat fogja tükrözni. A félkövéren jelölt mezők kitöltése nélkül tesztedet nem tudod elkezdeni.

A teszt kitöltése önmagában nem számít jelentkezésnek. Amennyiben jelentkezni szeretnél tanfolyamainkra, kérjük töltsd ki a jelentkezés oldalon található űrlapot is.

Teszt nyelve:
Teszt célja:
Név:
E-mail cím:
Telefon:
Elkezdem