Saturnus Nyelviskola Miskolc

Tesztek kitöltése

A tesztek kitöltése egyszerű. Válaszd ki a négy lehetőség közül a helyes megoldást, és kattints a mellette található körre.

Sok sikert!

Tesztek

Amennyiben már tanultál nyelveket, tesztünk segítségével díjmentesen felmérheted tudásszinted. A teszt elkezdése előtt két értékelés közül választhatsz:

Azonnali eredmény

Azonnal megkapod eredményed, megtudhatod, hány jó megoldásod van, mennyi időre volt szükséged és milyen szintű a tudásod. Az így kapott eredmény nem feltétlenül tükrözi a valós nyelvtudást, mert a teszt értékelése nem tud különbséget tenni a könnyebb és nehezebb feladatok között. A teszted nem érkezik be nyelviskolánkba.

Tanári kiértékelés

Nyelviskolánkba beérkező tesztedet nagy tapasztalattal rendelkező szaktanárunk javítja ki. A teszt tanári értékelése mellett tanácsot adunk, hogy eredményed alapján milyen szintről érdemes folytatnod a nyelvtanulást. Amennyiben nyelvvizsga megszerzése a célod, a teszt értékeléséből megtudhatod, hogy rendelkezel-e a szükséges nyelvtani ismeretekkel. Tanfolyamunkra történő jelentkezésed esetén a szóbeli készségedet nyelviskolánkban mérjük fel.


A teszt 50 kérdésből áll, a kérdéseket egyenként tesszük fel. Az idő mérése az ELKEZDEM gombra kattintással indul. A teszt pontról pontra nehezebb szintű feladatokat tartalmaz. Kérjük, ne tippelj a feladatok megoldása közben, mert a kiértékelés nem a valós tudásodat fogja tükrözni. A félkövéren jelölt mezők kitöltése nélkül tesztedet nem tudod elkezdeni.

A teszt kitöltése önmagában nem számít jelentkezésnek. Amennyiben jelentkezni szeretnél tanfolyamainkra, kérjük töltsd ki a jelentkezés oldalon található űrlapot is.

Teszt nyelve:
Elkezdem

Angol B2 és C1 ECL próbanyelvvizsga

Elérhetővé tettünk számotokra egy angol és német nyelvből egy B2 és egy angol C1 ECL próbanyelvvizsga anyagot.

Ha szeretnétek részletes értékelést kapni, töltsétek le az alábbi feladatlapokat és küldjétek el a megoldásokat az info@saturnusnyelviskola.hu e-mail címre. Az értékelést követően az eredményekről e-mail-ben értesítünk benneteket.

Ugyanitt a hallott szövegértéshez tartozó hanganyagokat is letölthetitek MP3 formátumban. A szövegeket kétszer hallgathatjátok meg, a felvételek ennek megfelelően készültek, így nincs más dolgotok, mint elindítani azt.

A kapott eredmény segít abban, hogy eldöntsétek készen álltok-e a nyelvvizsga megszerzésére. Ha a kapott eredmény alapján további felkészülés szükséges, dönthettek, hogy 30 vagy 60 órás nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam lenne a számotokra a leghatékonyabb.

Induló ECL nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamainkról az alábbi oldalon tájékozódhatsz:

http://www.nyelviskola-miskolc.hu/ecl-nyelvvizsga/elokeszitok/

A feladatok kitöltésekor, kérjük, hogy figyeljetek a következőkre:

  1. szótár csak a fogalmazás írás feladatnál használható
  2. megengedett idő az olvasott szövegértés feladatnál: B2 szinten: 45 perc, C1 szinten: 45 perc
  3. megengedett idő a fogalmazás írás feladatnál (1 feladat): B2 szinten: 30 perc, C1 szinten: 35 perc

Jó munkát! Várjuk a teszteket!