Saturnus Nyelviskola Miskolc

Jelentkezés

Nyelvvizsga

Akkreditált, azaz államilag elismert nyelvvizsgára az a vizsgázó jelentkezhet, aki már betöltötte vagy a jelentkezés évében tölti be 14. életévét.

Lehetőséged van a vizsgadíjat banki átutalással kiegyenlíteni. A vizsgadíjnak a jelentkezési határidő napjáig be kell érkeznie a vizsgahely és a vizsgaközpont folyószámlájára, jelentkezésed ekkor válik érvényessé. A vizsgadíj egy részét a Saturnus Nyelviskola számlájára, másik részét pedig a Pécsi tudományegyetem Idegen nyelvi Titkárságának számlájára kell utalnod. A vizsgadíj utalásának pontos menetéről a jelentkezésedet követően az e-mail címedre küldött levélben tájékoztatunk. A vizsgadíj beérkezéséről e-mailben küldünk visszaigazolást.

Adataid megadásakor figyelj a pontos kitöltésre, mert ezek az adatok kerülnek a nyelvvizsga-bizonyítványodba. Kérjük, ellenőrizd internetes jelentkezésed visszaigazolásán a megadott adatok helyességét.

Abban az esetben, ha nem töltötted be 18. életéved, a jelentkezéshez szülőd vagy gondviselőd beleegyezését kell kérned. Internetes jelentkezésed annak tudatában fogadjuk el, hogy az a szülő vagy gondviselő hozzájárulásával történt.

Kérjük, hogy a jelentkezés előtt olvasd el a Vizsgaszabályzatot.

A félkövéren jelölt mezők kitöltése nélkül jelentkezésed nem tudod elküldeni.

Nyelvvizsga:
Nyelv:
Szint:
Vizsgatípus:
Nyelvvizsga időpont:
Szóbeli vizsgapár neve:
Fogyatékossági kérelem:
Vizsgadíj fizetés:
Bizonyítvány átvétel:

Személyes adatok

Vezetéknév:
Keresztnév:
Második keresztnév:
Anyja leánykori neve:
Születési idő: (2000.01.01)
Születési hely:
Állampolgárság:
Neme:
Életkor:
Végzettség:

Értesítési adatok

Ország:
Irányítószám:
Helység:
Utca, házszám, emelet:
Telefonszám: (46/444-555)
Mobilszám: (30/222-3333)
E-mail cím:
Megjegyzés: