Saturnus Nyelviskola Miskolc

Hírek, érdekességek

25 év

Ünneplünk!

25 éves lett a suli! Észre sem vettük, hogy milyen gyorsan elrepült az idő. De tényleg! Nemrég ünnepeltük  az iskola 20. évfordulóját, erre itt a 25.

Talán azért nem tűnt fel, hogy eltelt ennyi idő, mert az utóbbi öt évben is keményen dolgoztunk, hiszen Ti Kedves Hallgatók és Vizsgázók gondoskodtatok róla, hogy ne unatkozzunk! Ennek persze mi nagyon örülünk!

A felnőttképzés világa is nagy változásokon ment át az utóbbi öt évben. Ennek eredménye, hogy a temérdek haszontalan papírmunka helyett még több idő jut a színvonalas oktatásra és a profi munkára.

Egy dolog nem változott. Ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk azon, hogy a nálunk tanuló diákoknak segítsünk megvalósítani nyelvtanulással kapcsolatos céljaikat. Van, aki jobb munkát szeretne, sokan mennek külföldre dolgozni, és van, akinek nyelvvizsgázni kell. Mi felmérjük a tudásszintet, programot ajánlunk és tanítunk! Aki pedig szeretne, továbbra is államilag elismert ECL nyelvvizsgát tehet nálunk angol és német nyelvekből!

Ezt a munkát folytatjuk tovább szeptemberben is annyi csavarral, hogy egy kis ünnepi hangulatot csempészünk majd a tanfolyamokba. Figyeljétek a honlapunkat, ahol folyamatosan kitesszük majd aktuális 25. szülinapi akcióinkat és eseményeinket.

Köszönjük minden eddigi hallgatónak és vizsgázónak az elmúlt 25 évet!

vissza a hírekhez