Saturnus Nyelviskola Miskolc

ECL nyelvvizsga - Felkészítő anyagok

ECL felkészítő anyagok

Az ECL nyelvvizsgára történő felkészülésben segítséget nyújtanak a nyelviskolánkban beszerezhető ECL felkészítő könyvek és mintateszt füzetek.

A felkészítő anyagok megismertetnek a szóbeli nyelvvizsga menetével és az írásbeli nyelvvizsga feladattípusaival.

A megoldókulcsoknak és mintaleveleknek köszönhetően önállóan ellenőrizheted megoldásaidat, így a feladatok gyakorlása mellett a javítási szempontok megismerése is segít abban, hogy a nyelvvizsgán a legjobb eredményt érd el.

A felkészítő könyvek és mintateszt-füzetek tartalmazzák a hallott szövegértés hangfelvételeit CD-n, így erre a vizsgarészre is fel tudsz készülni.

Amennyiben a gyakorló könyvek és mintateszt-füzetek segítségével felkészültél, tudásodat ellenőrizheted ECL próbanyelvvizsgával. A próbanyelvvizsga követelményeit és jellegét tekintve megegyezik az ECL nyelvvizsgával.


Mintateszt füzetek

ECL felkészítő anyagok - Mintateszt füzetek

A mintateszt füzetek segítségével készségenként 10-10 feladattal gyakorolhatod az írásbeli vizsga és a hallott szövegértés feladatait. A füzetekhez tartozó CD-k tartalmazzák a hallott szövegértés feladatok hanganyagait, melyeket írott formában is elolvashatsz.Gyakorló könyvek

ECL felkészítő anyagok - Gyakorló könyvek

A gyakorló könyvek szintenként öt teljes ECL nyelvvizsga mintatesztet tartalmaznak. A könyvekben megtalálod a szóbeli vizsgarészhez tartozó képeket, és CD mellékleten a hallott szövegértés feladatok hanganyagait, melyeket írott formában is elolvashatsz.

Az eredményes felkészülést segítik a könyv második felében található hasznos példamondatok, kifejezések és vizsgatippek.ECL felkészítő anyagok árai

Angol

Vizsgaszint Megnevezés Ár (Ft)
B1 alapfok Gyakorló könyv CD-vel 4 500
B2 középfok Gyakorló könyv 7 feladatsor + hanganyag 4 500
C1 felsőfok Gyakorló könyv 7 feladatsor + hanganyag 4 500

Német

Vizsgaszint Megnevezés Ár (Ft)
B2 középfok Gyakorló könyv 7 feladatsor + hanganyag 4 500
B1 alapfok Gyakorló könyv CD-vel 4 500